Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 14 de juny.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que el Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha formalitzat el contracte de les obres complementàries per la connexió de l’A-27 amb la N-240 en el tram entre Valls i Montblanc.

Els treballs tindran un pressupost de 5,4 milions d’euros i completaran les actuacions no resoltes del projecte, les quals són necessàries per millorar el funcionament d’aquestes vies.

Entre les actuacions destaquen la connexió directa de l’A-27 amb la carretera N-240, la construcció d’un pas de reposició del camí del Camp Magre i Vilaverd- en el quilòmetre 4.600 -, la protecció de l’oleoducte de CLH o la instal·lació d’un edifici annex complementari al centre de control del túnel del Coll de Lilla, entre d’altres.

Temps per a la cultura. Els actes de Festa Major donen el tret de sortida durant aquest primer cap de setmana amb diverses activitats. Entre els quals, sens dubte un dels més esperats és la proclamació de l’ambaixador dels Xiquets de Valls 2024, que enguany recau en el periodista, Xavier Grasset.

El nomenament de Grasset com a padrí dels Xiquets de Valls tindrà lloc, diumenge al migdia, a la Plaça Pere Català i Roca. A més, també hi haurà el sorteig d’ordre d’actuació de la diada de Sant Joan.

Per un altre costat, les dues colles vallenques  han convocat un assaig especial, dissabte a la tarda, per preparar una de les cites assenyalades de l’any.

Tant Vella com Joves arriben en un bon estat de forma després d’haver completat una bona pretemporada. Més enllà de la gamma bàsica de 9, els de la camisa vermella es podrien decantar pel 2de9 amb folre i manilles i el pilar de 8 amb folre i manilles, mentre que els rosats apunten a plantejar-se el 4de9 amb folre i el pilar, el 5de9 amb folre, el 2de9 amb folre i manilles i el pilar de 8 amb folre i manilles.

En l’àmbit casteller, també recollim la presentació de l’estudi sobre coneixement i percepció del fet casteller. Serà aquest divendres, a les 18.30 hores, al Museu Casteller de Catalunya. Es tracta de l’inici d’una línia d’activitats entre el Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells (CEPAC) i el Museu Casteller de Catalunya.

Acabem amb un apunt d’esports. La Unió Esportiva Valls celebra aquest divendres, a les 18.30h, a la sala d’actes de Vallsgenera, l’assemblea general ordinària de socis per fer balanç de la temporada 2023-2024 i donar a conèixer el projecte esportiva de la temporada 2024-2025.

Fins al moment, la plantilla blanc-i-vermella segueix amb la planificació de cara a la temporada 2024-2025 amb Àlex González a la banqueta. En les últimes hores, el davanter Sergi Folch ha anunciat la seva marxa a les seves xarxes socials.

Folch, que va aterrar l’estiu passat al Vilar cedit pel Gimnàstic de Tarragona, s’ha convertit en la segona baixa de la UE Valls després de la del central Pol Fernández. En la seva única temporada que ha lluït la samarreta blanc-i-vermella, el davanter reusenc ha anotat 11 gols.

Totes les previsions apunten que Folch es convertirà en jugador del CF Pobla de Mafumet, equip que serà entrenat per Manel Cazorla, tècnic amb qui ha coincidit a la capital de l’Alt Camp.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins dilluns. Que passin un molt bon cap de setmana.

PUBLICITAT