Els actes de Festa Major de Sant Joan donen el tret de sortida durant aquest primer cap de setmana amb diverses activitats. Entre els quals, sens dubte un dels més esperats és la proclamació de l’ambaixador dels Xiquets de Valls 2024, que enguany recau en el periodista, Xavier Grasset.

PUBLICITAT

El nomenament de Grasset com a padrí dels Xiquets de Valls tindrà lloc, diumenge al migdia, a la Plaça Pere Català i Roca. A més, també hi haurà el sorteig d’ordre d’actuació de la diada de Sant Joan.

Per un altre costat, les dues colles vallenques  han convocat un assaig especial, dissabte a la tarda, per preparar una de les cites assenyalades de l’any.

Tant Vella com Joves arriben en un bon estat de forma després d’haver completat una bona pretemporada. Més enllà de la gamma bàsica de 9, els de la camisa vermella es podrien decantar pel 2de9 amb folre i manilles i el pilar de 8 amb folre i manilles, mentre que els rosats apunten a plantejar-se el 4de9 amb folre i el pilar, el 5de9 amb folre, el 2de9 amb folre i manilles i el pilar de 8 amb folre i manilles.

PUBLICITAT