El periodista, Xavier Grasset, va ser proclamat, diumenge al migdia, nou Ambaixador dels Xiquets de Valls 2024.

PUBLICITAT

L’acte va tenir lloc a la plaça Pere Català i Roca del Museu Casteller de Catalunya. Una estona abans va signar el Llibre d’honor de la ciutat. Grasset és un gran coneixedor del panorama cultural català i ferm defensor de les comarques del sud. La distinció coincideix amb l’any del centenari de la ràdio.

En el seu discurs de proclamació, Grasset es va referir a què els valors castellers es poden extrapolar en qualsevol àmbit de la vida quotidiana.

Durant l’acte, l’ambaixador va oficiar el sorteig d’ordre d’actuació de la Diada de Sant Joan. La Colla Vella dels Xiquets de Valls sortirà primera per davant de la Colla Joves Xiquets de Valls. Finalment, els pilars d’homenatge d’ambdues colles van tancar l’acte.

PUBLICITAT