Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 18 de juny.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que el Grup del Teatre Principal de Valls, es troba immers en els darrers preparatius d’una nova edició del Ball de Vells. Enguany, dirigit per l’actor i director  Fermí Fernàndez del Ball de Dames i Vells de Tarragona, promet moltes sorpreses i grans dosis d’humor i crítica a través d’un text que, fins a dia d’avui, és el secret més ben guardat i més esperat pels vallencs i vallenques.

La sàtira i humor característic del Ball de Vells, ompliran les places i carrers els dies 22 i 23 de juny, dies centrals de la Festa Major; però readaptant-ne el format.

El dia 22 de juny, el ball parlat sortirà al carrer en la seva vessant itinerant, formant part de la tarda de Balls Parlats, amb la resta de balls de la ciutat, realitzant quatre representacions en diferents indrets del centre històric.

La principal novetat d’aquest any, es troba el diumenge 23 de juny. La Plaça de les Garrofes acollirà totes les representacions del ball parlat el dia 23, augmentant i intensificant el nombre de passis del ball; realitzant un total de cinc representacions repartides dues en horari de matí i tres a la tarda.

D’altra banda, el GTP realitzarà una forta inversió per tal de realitzar totes les funcions del 23 amb microfonia. Aquest fet, suposa una prova pilot per al grup que, de cara a futures edicions, treballarà per tal de donar mobilitat a tota infraestructura tècnica i assolir l’objectiu de microfonar totes les representacions itinerants.

Parlem de nosaltres sobre la presència que tindrem en aquesta Festa Major de Sant Joan. Ràdio Ciutat de Valls emetrà aquest diumenge 23 de juny un programa especial amb motiu de la Nit de Completes. A partir de les 22 hores i fins a la seva finalització, des de la plaça del Blat, us oferirem en directe la Sortida de Completes amb la participació del seguici cerimonial i l’actuació castellera a l’antiga a càrrec de les dues colles dels Xiquets de Valls. La transmissió de la Nit de Completes anirà a càrrec d’Èric Rosique, Carmen Montesinos i Pedro Osorio.

D’altra banda, la ràdio digital de la capital de l’Alt Camp també transmetrà en directe aquest dilluns 24 de juny, a partir de dos quarts d’una del migdia, la diada castellera de Sant Joan amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls. Una transmissió conduïda per Èric Rosique, Carmen Montesinos i Pedro Osorio.

Del 20 al 25 de juny, Ràdio Ciutat de Valls també ofereix altres continguts al voltant de la festa major de Sant Joan 2024 com l’agenda de la programació del dia i les cròniques dels actes més rellevants.

I en esports, aquest dimecres 19 de juny, a partir de dos quarts de vuit del vespre,  al Centre Cultural Municipal, tindrà lloc la 32a edició de la Nit de l’Esport vallenca 2023-2024 amb el lliurament  de diferents guardons i premis als millors esportistes vallencs de l’any.

Els premis més destacats de la Nit de l’Esport seran el del millor esportista masculí i femení; el de Reconeixement a la Ciutat, la millor iniciativa esportiva i el de Reconeixement a la trajectòria esportiva.

La Nit de l’Esport Vallenc, nascuda el 1990 i organitzada pel Patronat Municipal d’Esports, s’entén com un acte de reconeixement al teixit esportiu de la ciutat que ha destacat durant la temporada.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT