La Unió Esportiva Valls segueix treballant en la confecció de la plantilla de cara a la temporada 2024-2025. En les últimes hores, el davanter Xavi Toldrà ha anunciat que abandona la disciplina blanc-i-vermella.

PUBLICITAT

Toldrà, que va aterrar al Vilar l’estiu del 2021 procedent del Manresa, deixa el club de la capital de l’Alt Camp després de tres temporades. En el còmput global, ha anotat 7 gols. Tot i això, una lesió l’ha apartat del terreny de joc bona part de la darrera campanya.

La marxa de Toldrà se suma a la de Pol Fernández i Sergi Folch. En principi, l’equip dirigit per Àlex González començarà a anunciar les renovacions i els fitxatges de cara el nou curs a partir de dijous 27 de juny.

L’inici de la pretemporada està marcat per principis d’agost. Pel que fa la Lliga Èlit, a falta de l’aprovació del calendari oficial en l’assemblea de la FCF prevista pel 26 de juny a Sant Cugat del Vallès, està previst que doni el tret de sortida el cap de setmana del 21 i 22 de setembre.

PUBLICITAT