La festa major de Sant Joan 2024  ha programat per aquest dijous els primers actes  amb l’espectacle itinerant d’Óssos del Pirineu, el pregó de la cantant local, Mariona Escoda i la revetlla a la plaça de l’Oli com a plats forts.

PUBLICITAT

El pregó de Mariona Escoda tindrà lloc, a les 20 hores, al balcó de l’Ajuntament de Valls. Un acte que es combinarà amb la col·laboració de la pirotècnica Tomàs amb el primer esclat aeri i la petada de globus.

A les 19 hores, hi haurà la prèvia al pregó amb un espectacle itinerant d’Óssos del Pirineu coincidint amb el 25è aniversari de recuperació de l’Ós de Valls. A la mateixa hora, a la plaça de les Garrofes, s’ha previst la degustació del boladís, la beguda oficial de la festa

Com a culminació de la jornada, a les 23 hores, a la plaça de l’Oli, es farà la revetlla amb All Covers.

La festa major de Sant Joan a Valls es perllongarà fins el proper dimarts 25 de juny.

PUBLICITAT