Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dijous 20 de juny.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la festa major de Sant Joan 2024  ha programat per aquest dijous els primers actes  amb l’espectacle itinerant d’Óssos del Pirineu, el pregó de la cantant local, Mariona Escoda i la revetlla a la plaça de l’Oli com a plats forts.

El pregó de Mariona Escoda tindrà lloc, a les 20 hores, al balcó de l’Ajuntament de Valls. Un acte que es combinarà amb la col·laboració de la pirotècnica Tomàs amb el primer esclat aeri i la petada de globus.

A les 19 hores, hi haurà la prèvia al pregó amb un espectacle itinerant d’Óssos del Pirineu coincidint amb el 25è aniversari de recuperació de l’Ós de Valls. A la mateixa hora, a la plaça de les Garrofes, s’ha previst la degustació del boladís, la beguda oficial de la festa

Com a culminació de la jornada, a les 23 hores, a la plaça de l’Oli, es farà la revetlla amb All Covers.

La festa major de Sant Joan a Valls es perllongarà fins el proper dimarts 25 de juny.

Més qüestions. La campanya “Comprar al comerç local de Valls, té regal!” és una iniciativa conjunta de la Unió de Botiguers de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Cambra de Comerç per tal d’incentivar les compres als establiments locals durant l’estiu. La campanya transcorrerà entre l’1 de juliol i el 7 d’agost.

Totes aquelles persones que vulguin participar de la campanya hauran de fer sis compres en sis comerços de la ciutat entre l’1 de juliol i el 7 d’agost, ambdós inclosos, i emplenar la butlleta que trobaran als establiments adherits a la campanya. El comerç posarà un segell per cada compra superior a 10 euros. 

Els tiquets de compra s’hauran de guardar fins als dies de Firagost ( 6 i 7 d’agost) i juntament amb les butlletes omplertes es podran dipositar a l’estand d’informació de la Cambra de Comerç de Valls, ubicat al Carrer Germans Sant Gabriel.  Per fer sis compres en sis comerços locals hi haurà un premi d’un producte de proximitat. A més, s’entrarà en el sorteig de 2 vals de 500 euros per anar de viatge.

El sorteig serà públic i es farà el dimecres 7 d’agost a les 18:30h a la Plaça del Pati de Valls. La persona guanyadora ha d’estar present físicament a la plaça en el moment del sorteig. S’haurà d’acreditar la identitat amb el DNI, Passaport o Carnet de Conduir. S’aniran traient butlletes fins que surti la persona guanyadora al mateix punt.

I en esports, la ciclista en modalitat BMX Berta Martínez Prats i l’atleta Aleix Vives Esplugues han estat distingits com a millors esportistes de Valls durant el darrer any.

La gala de la Nit de l’Esport, que va tenir lloc aquest dimecres, va homenatjar també altres personalitats i col·lectius rellevants de la ciutat. Per exemple, l’Hoquei Club Valls va rebre el Premi al Compromís d’Igualtat de Gènere, mentre que Rosa Batet del Club Twirling Valls i Sergi Queralt de l’Escola Valls Futbol es van emportar exaequo el premi de Reconeixement a la Ciutat.

La Nit de l’Esport Vallenc, nascuda el 1990 i organitzada pel Patronat Municipal d’Esports, s’entén com un acte de reconeixement al teixit esportiu de la ciutat que ha destacat durant tota la temporada.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT