Circ i música es donen la mà de nou a les nits d’estiu del juliol a Valls. Del 9 al 18 de juliol l’entorn patrimonial del claustre de l’antic convent medieval del Carme serà l’escenari privilegiat dels espectacles, tots ells gratuïts i a les 22 hores.

PUBLICITAT

Primer arrencarà el veterà cicle Juliol Circense, amb les companyies Express, Martini i Manzani i Mumusic Circus.

La setmana següent hi haurà l’En Viu amb uns concerts molt especials maridats amb els vins de la Denominació d’Origen Tarragona que tindran accent vallenc amb els Fenya Rai, d’estrena amb el seu darrer disc. De fet, un dels integrants, Roger Montalà, explica que el públic veurà un nou format d’espectacle.

El grup A2 amb Anna Pàmies i Adrià Torres; i la gira de Marc Parrot per commemorar els 30 anys en solitari són altres propostes musicals de l’En Viu.

PUBLICITAT