Repassem el programa d’actes de la festa major de Sant Joan d’aquest divendres 21 de juny.

PUBLICITAT

DIVENDRES 21 DE JUNY

El xumet de l’Ós
17.45 h
Pl. Blat
Els infants que han deixat de fer servir xumet l’entregaran a un dels elements del seguici més bestials. Un obsequi endolcirà el moment.
Organitza: UAF


Concert amb Xiula
19 h
Pati
El grup Xiula és un dels referents de música pop per a infants. La seva música amb contingut educatiu explícit, que busca posar llum a les grans temàtiques vitals amb sentit crític, amor i humor, s’ha convertit en un imprescindible en les llistes de reproducció de moltes famílies. En aquesta ocasió, les veus de prop de 100 cantaires de les nostrescomarques, a proposta de la coral infantil Cors Alegres, se sumaran a les de Xiula per interpretar alguns dels èxits del seu repertori.


Exposició “Paquita Bonifàs Aubareda. Patrimoni humà”
19 h
Sala Sant Roc
Repàs als esdeveniments vitals més importants de la vida de l’artista Paquita Bonifàs Aubareda (1906-2000), i recuperació de la memòria d’aquesta pintora vallenca a través d’una selecció de la seva producció artística.
Organitza: Institut d’Estudis Vallencs
Col·labora: Museu de Valls


Concert de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard
20 h
Pl. Oli
Trobada anual amb el talent musical local emergent que pren forma a través del centre educatiu i artístic.


Correfoc infantil
21 h
Des del Pati
Els petits diables escamparan el seu foc pel centre històric. Amb el drac petit, el Ball de Diables petit de Valls i les colles convidades Infernals de Cubelles, Drac de Sant Roc de Tarragona i Vibrieta de Tarragona.
Itinerari: Bosch, Sant Antoni, Sant Sebastià, Santa Úrsula, pl. Escudelles, Santa Margarida, Carme, Carnisseria, Major i pl. Blat.


Assajos generals
22 h
Locals socials de la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls


Concert amb Greska i DJ París
23 h
Pl. Oli

PUBLICITAT