La campanya “Comprar al comerç local de Valls, té regal!” és una iniciativa conjunta de la Unió de Botiguers de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Cambra de Comerç per tal d’incentivar les compres als establiments locals durant l’estiu.

PUBLICITAT

La presidenta de la Unió de Botiguers, Rosa Baseda, dona més detalls d’una campanya que transcorrerà entre l’1 de juliol i el 7 d’agost.

Totes aquelles persones que vulguin participar de la campanya hauran de fer sis compres en sis comerços de la ciutat entre l’1 de juliol i el 7 d’agost, ambdós inclosos, i emplenar la butlleta que trobaran als establiments adherits a la campanya. El comerç posarà un segell per cada compra superior a 10 euros. 

Els tiquets de compra s’hauran de guardar fins als dies de Firagost ( 6 i 7 d’agost) i juntament amb les butlletes omplertes es podran dipositar a l’estand d’informació de la Cambra de Comerç de Valls, ubicat al Carrer Germans Sant Gabriel.  Per fer sis compres en sis comerços locals hi haurà un premi d’un producte de proximitat. A més, s’entrarà en el sorteig de 2 vals de 500 euros per anar de viatge.

El sorteig serà públic i es farà el dimecres 7 d’agost a les 18:30h a la Plaça del Pati de Valls. La persona guanyadora ha d’estar present físicament a la plaça en el moment del sorteig. S’haurà d’acreditar la identitat amb el DNI, Passaport o Carnet de Conduir. S’aniran traient butlletes fins que surti la persona guanyadora a la mateixa Plaça.

PUBLICITAT