Valls engega aquest diumenge i fins dimarts  els actes més tradicionals de la festa major de Sant Joan. La proclamació del Santjoaner i la tronada seran les primeres propostes que es podran veure

PUBLICITAT

A dos quarts d’onze del matí, a la sala de plens de l’Ajuntament, tindrà lloc la proclamació del Santjoaner que enguany recaurà a Ramon Vilà. Seguidament, tindrà lloc la sortida de l’Àliga al balcó, el tomb de vigília dels Gegants i  la tronada, a la plaça del Pati, disparada per la pirotècnia Tomàs de Benicarló

A la franja tarda-vespre, serà el torn de la cercavila de la Flama del Canigó, la Nit de Completes amb la participació del seguici cerimonial i la posterior actuació a l’antiga de les dues colles dels Xiquets de Valls

De cara a la nit, hi ha previstes tres propostes musicals. La revetlla de ballables, al Pati, amb l’orquestra Rosaleda, la nit Remember 90 a la plaça de l’Oli o el concert solsticidi, a l’aparcament de l’Hort del Carme, amb Santa Salut, Dr. Calypso, Les Que Faltaband i PD Peting.

De cara dilluns 24, les matinades, l’Ofici Solemne, la diada castellera i el Tomb del Poble i el concert dels Figa Flawas, Maria Jacobs, Buhos i la DJ Natàlia Extasy acapararan tota l’atenció. Finalment, dimarts 25, l’últim dia de la festa, es farà el Tomet del Poblet, el correfoc i el Castell de Focs amb la Pirotècnica Valenciana.

PUBLICITAT