Les dues colles dels Xiquets de Valls han començat el juliol amb l’objectiu de consolidar els castells de 8.

PUBLICITAT

La Colla Joves va actuar, dissabte a la tarda, a la plaça Pere Català i Roca, en la diada del Museu Casteller de Catalunya. Els de la camisa vermella hi van portar el 3de8, el 4de8 amb el pilar, el 4de8 i el pilar de 7 amb folre.

Els del carrer d’en Gassó van estar acompanyats dels Castellers d’Altafulla i la Colla Castellera de Figueres. Els altafullencs van sortir de plaça amb el 4de7, el 3de7 i el 5de6, mentre que els empordanesos es van anotar la clàssica de 7 amb el 3de7, el 4de7 i el 2de6.

El mateix dia, a Cornudella de Montsant, la Colla Vella, limitada d’efectius, va completar la clàssica de 8 amb el 4de8, el 3de8 i el 2de7.

Els del Portal Nou van compartir escenari amb la Jove de Tarragona, els Xiquets del Serrallo i els Brivalls de Cornudella. Els liles, que també tornaven de vacances, es van apuntar la millor actuació de la tarda amb el 2de8 amb folre, el 4de8 amb el pilar, el 3de8 i el pilar de 6. Els del barri mariner van sumar un repertori complet de 7 amb el 4de7, el 4de7 amb el pilar i el 3de7. Pel que fa els locals van ajuntar el 3de6, el 4de6 i el 2de6.

PUBLICITAT