La Unió Esportiva Valls continua amb la planificació de la temporada 2024-2025 a la Lliga Elit. En l’apartat de renovacions, el club blanc-i-vermell s’ha assegurat la continuïtat de tres futbolistes de la passada campanya.

PUBLICITAT

En primer lloc, l’equip dirigit per Àlex González ha renovat el porter José Luis Ruiz. José, que té 26 anys, vestirà per tercera temporada la samarreta blanc-i-vermella. El curs passat va disputar 27 partits i va encaixar 20 gols

Un altre jugador que també seguirà al Vilar és Joel Coch. El migcampista, de 33 anys, va disputar 30 partits la temporada passada i va anotar 4 gols.

D’altra banda, Marc Rodríguez “Rooney”, davanter local format a les categories inferiors de l’Escola Valls Futbol, seguirà vinculat a l’entitat després de jugar 18 partits i marcar dos gols la temporada passada.

Fins al moment, la UE Valls ha renovat 11 jugadors i n’ha incorporat 5. En el capítol de baixes, s’ha conegut en les últimes hores la marxa de Marc Soldevila “Solde” al Balaguer de 1a Catalana.

PUBLICITAT