Un total de 198 persones van participar en l’onzena edició de la Caminada Nocturna celebrada el passat dissabte 6 de juliol. La caminada va portar els participants fins a les antenes de Miramar, des d’on van poder contemplar la posta de sol abans de tornar al punt de partida, Fontscaldes, il·luminant el camí amb llanternes i frontals.

PUBLICITAT

La caminada es va iniciar a tres quarts de vuit del vespre davant la pista poliesportiva de Fontscaldes, des d’on els participants van enfilar l’ascens fins al cim, sortint pels camins que porten al tomb de la paella i agafant la pista asfaltada que condueix fins la Fassina, tot continuant per senderons que limiten al GR. El tram final es va realitzar per la pista que porta a  les antenes de Miramar, balcó i mirador immillorable del Camp de Tarragona des d’on van poder contemplar la posta de sol abans d’iniciar, ja de nit, el camí de retorn fins a Fontscaldes.

Tots el caminants que van arribar a les antenes de Miramar varen poder degustar d’una copa de cava Adernats mentre el dia s’anava acomiadant. A l’arribada a la pista poliesportiva de Fontscaldes, els participants d’aquesta onzena edició de la Caminada Nocturna van poder sopar llonganissa de Valls, cansalada, fesols i pa amb tomàquet, o bé menú vegetarià, tot regat amb bon vi.

PUBLICITAT