El Ministerio de Industria y Turismo ha anunciat la inversió de 2,8 milions d’euros a Valls provinent dels Fons Next Generation per a fer realitat el projecte de recuperació de la muralla de Sant Francesc de la ciutat.

PUBLICITAT

Es preveu que amb aquesta dotació el projecte pugui licitar-se a finals d’any després d’haver passat per la Comissió de Cultura de Tarragona.

L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha destacat que la subvenció permetrà desenvolupar una de les intervencions més importants que s’han fet al Centre Històric en els últims anys.

El desenvolupament d’aquest important projecte per a Valls, el qual ha estat impulsat des de l’Ajuntament, forma part d’un conjunt d’accions que el Gobierno de España desenvoluparà per finançar 11 projectes, que permetin la millora del patrimoni històric com a element essencial en el marc de la promoció turística.

En total, es destinaran gairebé 28 milions d’euros en el finançament de les 11 accions.

PUBLICITAT