El passat dilluns 8 de juliol, a les 22 hores, les portes del Cementiri de Valls es van tornar a obrir per rebre el primer dels dos grups de visitants interessats en redescobrir les entranyes de l’emblemàtic cementiri a càrrec de l’historiador Àngel Gasol i el Grup del Teatre Principal.

PUBLICITAT

La visita, organitzada pel Centre Cívic, dins de la programació Estiu Actiu, va comptar amb una trentena de persones en cadascun dels dos passis; el primer a les 22h i el segon a les 23:15h, ambdós amb les entrades exhaurides des de feia dies.

Els assistents van gaudir d’aquesta visita teatralitzada tot fent un repàs de la història del cementiri, les seves anècdotes i posant en valor el patrimoni i el conjunt escultòric de l’espai; acompanyats dels diferents personatges que donaven veu a diferents peces i textos sobre la mort.

El Centre Cívic, el Grup del Teatre Principal i l’historiador Àngel Gasol, valoren molt positivament la visita que, un any més va agradar als assistents i que, després de 9 anys, segueix generant molta expectació i omplint la totalitat de les seves places.

PUBLICITAT