Aquest diumenge 14 de juliol tindrà lloc la diada de Sant Cristòfol. A Valls, a la plaça del Carme, entre les 13 i les 13.30 hores, es farà la tradicional benedicció de vehicles.

PUBLICITAT

Es tracta d’una bonica tradició que es conserva per recordar les responsabilitats que tenen els conductors, en el respecte de les normes de circulació i sobretot en la prudència en la conducció i respecte a tots els qui conduïm. L’objectiu d’aquesta jornada es transmetre que tots els que agafin un vehicle volen arribar sans i estalvis a la destinació.

Els donatius que es vulguin aportar aniran destinats al necessari arranjament de la façana de la Parròquia de la Mare de Déu del Carme. Tots els conductors són convidats a beneir el vehicle, per implorar la protecció a la carretera.

A més, tots els conductors que hi prenguin part rebran l’entrega d’un record.

PUBLICITAT