Nova desfeta de la UE Valls. Aquesta vegada, els homes de Joan Pallarès han caigut a casa per 1 a 2 contra l’Igualada en un partit en què l’àrbitre ha tingut una actuació polèmica.

L’expulsió d’Arnau Miró i un penal per unes mans dubtoses de Jordi Estivill han acabat d’ajudar al conjunt de l’Anoia perquè s’endugués els tres punts del Vilar.

Els gols han arribat tots tres a la segona part. El primer al minut 66 de penal obra de Sergio Álvarez davant les protestes del conjunt local.

Tot i jugar amb inferioritat numèrica, el Valls aconseguia igualar el matx al minut 73 gràcies a Marigot que ha aprofitat una rematada a l’àrea petita després d’una passada des de la banda esquerra de Cesc Martínez.

Quan semblava que l’empat seria el resultat definitiu, novament l’Igualada s’aconseguia posar  per davant en el marcador amb un gol de cap de Sergio Álvarez.

Al final 0 punts a la classificació en un enfrontament marcat per la polèmica arbitral. El pròxim partit dels vallencs serà diumenge, a les dotze del migdia, al camp del San Cristóbal.