A falta de dues jornades per acabar la lliga, la Unió Esportiva Valls s’ha quedat sense opcions de continuar a 3a Divisió. Els vallencs van perdre aquest diumenge 2-1 contra el Peralada en una desfeta que els condemna a baixar a 1a Catalana.

PUBLICITAT

El conjunt de Joan Pallarès va tenir un començament per oblidar després d’encaixar dos gols en els primers quatre minuts. A nou minuts per acabar la primera part, Sergi Gómez escurçava distàncies de penal. Tot i això, la falta de punteria de la segona meitat condemnava a l’equip a l’abisme.

Amb aquesta derrota, la UE Valls es troba en antepenúltim lloc amb 26 punts. A la pròxima jornada rebran, a casa, el Banyoles, equip que encara té opcions de salvar-se.