Partit de luxe abans d’arribar a l’equador de la Lliga EBA. Serà un derbi d’alts volts al Joana Ballart entre el Club Bàsquet Valls i el Club Bàsquet Salou.

PUBLICITAT

Dos equips que arriben amb un estat de forma excels, el Valls ho fa amb cinc victòries consecutives i aconseguint el liderat aquesta setmana després de la victòria del propi Salou davant el CBT.

Els salouencs, per la seva banda, es troben en el millor moment de la temporada amb 3 victòries consecutives i amb la moral ben alta on van ser molt superiors en totes les facetes del joc al Club Bàsquet Tarragona. Així explicava les claus del partit el tècnic del CB Valls, Oriol Pozo.

Un derbi intens i espectacular on s’espera un Joana Ballart de les grans ocasions, per rebre aquest xoc de trens i dos equips que lluitaran per ascendir de categoria.

Encara queda present a la retina el duel de Lliga Catalana EBA que va emportar-se el Valls a la pista del Salou in extremis. El Salou mai ha guanyat en la Lliga EBA al Joana Ballart, però si que ho ha fet en Lliga Catalana EBA fa dues temporades.

El partit, serà a les 18h de la tarda i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT