Segon enfrontament consecutiu a domicili per la Unió Esportiva Valls al camp del Vilanova, tretzè classificat del grup 3 de 1a Catalana i  que acumula cinc partits sense sumar cap punt.

PUBLICITAT

Tot i la mala dinàmica del rival, el tècnic dels vallencs, Manel Cazorla, no se’n refia i assegura que hauran de suar la samarreta per aconseguir els 3 punts del camp dels Alumnes Obrers.

Per aquest matx, Cazorla recupera Aitor Serrano, qui no va poder jugar la setmana passada a Sant Feliu de Llobregat per sanció. Pel que fa Sergi Palau i Óscar Torre ja han rebut l’alta mèdica, mentre que Sergi Gómez estarà una setmana més de baixa.

El conjunt de la capital de l’Alt Camp es presenta al camp dels vilanovins com a segon classificat amb 24 punts, a dos del líder, el Reddis. La distància amb el Prat B, equip que ara mateix quedaria fora de les posicions de Superlliga Catalana, és de 4 punts.

El partit entre el Vilanova i la UE Valls es jugarà diumenge, a partir de les 17 hores, i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT