Ràdio Ciutat de Valls comença aquest dimarts la seva primera emissió com a ràdio municipal de la ciutat. RCValls és una aposta per la ràdio pública, de servei a la ciutadania i que actua de portaveu de les entitats i col·lectius de la ciutat, que vulguin fer ressò de la seva activitat. La nova ràdio vallenca es pot escoltar a través de la seva plana web (rcvalls.cat), escollint directament els continguts que interessin a l’oient i amb una navegació visual i intuïtiva. Les xarxes socials són la seva gran aliada. Tota l’actualitat informativa i la programació pròpia es publica periòdicament al Facebook, Twitter i Instagram de l’Ajuntament, per tal que sigui més fàcil accedir, compartir i comentar els continguts. La ràdio online, sense emissió en FM, és ja el futur de la ràdio, tal com confirmen les primeres experiències d’èxit al territori.

PUBLICITAT

Ràdio Ciutat de Valls publicarà diàriament peces informatives de Valls, fent un seguiment acurat i rigorós de l’actualitat del municipi. L’equip periodístic del mitjà valorarà diàriament tota aquella informació sensible de ser publicada, segons la seva rellevància i el seu interès públic.

Periòdicament es publicaran els programes que realitzin els col·laboradors de la ràdio. Així, Ràdio Ciutat de Valls té les seves portes obertes a tota la ciutadania i l’equip de Ràdio Ciutat de Valls convida a tots els radioaficionats, professionals i amants de la ràdio a participar-hi. Des d’entitats a persones individuals poden tenir un espai en l’àmbit radiofònic, amb el suport de professionals tècnics i periodistes si ho desitgen. Per participar i crear un programa propi, només cal enviar un correu electrònic a info@rcvalls.cat, o visitar el següent ENLLAÇ

PUBLICITAT