El Consell Comarcal de l’Alt Camp, cinc empreses amb seu a Valls i la Universitat Rovira i Virgili han signat aquest divendres 9 de febrer, a la seu del Consell Comarcal a Valls la pròrroga del conveni de col·laboració per promoure activitats d’educació ambiental a la comarca de l’Alt Camp.

PUBLICITAT

Jordi Garcia, gerent del Consell, afirma que l’objectiu d’aquest conveni, que es va iniciar l’any 2001, és la col·laboració de les entitats i empreses en realitzar actuacions per fomentar la sensibilització i l’educació ambiental.

Durant el curs escolar 2017-2018 se subministrarà material experimental a diversos centres educatius, donaran suport i formació al professorat per la utilització d’aquest material, realitzaran tallers d’activitats a les aules i visites escolars a les empreses col·laboradores del projecte; a més d’afegir la novetat d’anar destinat a alumnes d’altres centres educatius de la comarca.

Enguany, es preveu que es beneficiïn de la col·laboració al voltant de 250 alumnes de 10 centres educatius de la comarca.

PUBLICITAT