Àlvar Calvet presentarà l’exposició El vuitè dia a la Capella Sant Roc de Valls aquest dissabte dia 17 de febrer a la 13:00h del migdia i durarà fins a finals de març. Es tracta d’un Cicle de Pintura mural a la Capella a cura de Pilar Bonet.

PUBLICITAT

Calvet és docent a l’Escola d’Art de Tarragona, la docència i la pedagogia són presents als seus treballs. També és pintor i forma part de la junta de la Plataforma Assembleària Artistes de Catalunya (PAAC) que dóna veu al col·lectiu d’artistes.
El projecte està dividit en quatre fases i tracta de posar en valor al col·lectiu de les persones transsexuals i apropar una realitat a la gent. Per fer-ho, relaciona a vuit persones, que formen part d’aquest col·lectiu, amb vuit pintores incloent l’artista, tal com explica l’autor.

A l’exposició de dissabte es podrà veure el llibre que conté les entrevistes entre els representants i les representades i les peces artístiques que representaran a cada una de les vuit persones del col·lectiu transsexual.

Es preveu que el dia 3 de març es presenti el documental “El vuitè dia” i també una composició musical per a piano.

PUBLICITAT