Els Mossos d’Esquadra han detingut a un home de 43 anys i de Valls per robar a punta de pistola la benzinera del Pla de Santa Maria, acusant-lo de robatori amb violència delicte de receptació. El passat 28 de gener l’acusat pressumptament va entrar a la benzinera on va lligar les mans a la treballadora amb una brida i es va emportar els diners de la caixa registradora i l’anell de la treballadora. Els Móssos es van fer càrrec del cas i van vincular aquest delicte amb un comès just l’endemà, a un supermercat de Vilallonga del Camp i de característiques molt similars. Les unitats de Mossos de Valls i Tarragona van treballar de forma conjunta per detenir a l’acusat, gràcies al dispositiu situat a la capital de l’Alt Camp. Un cop detingut, l’home va confessar els fets, explicant que l’arma amb que amenaçava als treballadors era de fogueig. El detingut ha quedat en llibertat amb càrrecs aquest dimecres. No és la primera vegada que se’l deté per robatoris amb violència, el primer va ser al 2016 per un robatori a Constantí, i en va cometre un segon, com a mínim, l’any passat a Valls.
L’anell de la treballadora de la benzinera es va recuperar en una botiga de compravenda a Tarragona.

PUBLICITAT
PUBLICITAT