En l’edició d’aquest any 2018 dels Premis Emprèn, que convoca la Diputació de Tarragona, han estat guardonats cinc emprenedors de l’Alt Camp que han pogut desenvolupar els seus projectes amb l’assessorament del Departament d’Emprenedoria de Vallsgenera.

PUBLICITAT

Els cinc projectes guanyadors han estat MenjaMiques, Punt d’Accés SCCL, SR PROTECT, La Nau i Mas de l’Ànima.  Des del Departament d’Emprenedoria de Vallsgenera, ens han explicat com han dut a terme l’assessorament als cinc guardonats.

Un total de 14 projectes empresarials del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre han estat reconeguts en la cinquena edició dels Premis Emprèn, un certament que la Diputació de Tarragona convoca anualment per fomentar l’esperit emprenedor i la innovació i promoure l’economia del territori amb la creació de noves empreses. La dotació total dels Premis és de 35.000 euros distribuïts en 5 categories.

PUBLICITAT