Laia Benaiges és la fundadora i actual coordinadora de l’espai coworking La Magrana. Ella doncs, és un bon exemple de persona emprenedora.

PUBLICITAT

El 2014 va iniciar aquest projecte i ara, només quatre anys després, ja compta amb 15 professionals vallenques, que utilitzen l’espai per fer créixer la seva pròpia iniciativa i per compartir experiències amb les companyes. De fet, un dels principals atractius de l’espai la Magrana és la gran oferta formativa i de tallers professionals que ofereix.

 

L’espai es descriu a si mateix

La Magrana és un coworking al centre de Valls on diversos professionals hi desenvolupen els seus projectes professionals. Podríem dir que és un viver d’empreses “a la moderna”Qualsevol professional pot llogar un espai de treball en aquesta oficina compartida amb tots els serveis inclososmobiliari, fibra òptica, despeses d’electricitat i seguretat, sales de reunions compartides, impressora, cafeteria-office… I el més important, amb una comunitat de professionals de diversos àmbits amb qui compartir el dia a dia i generar sinergies. 

PUBLICITAT