La CUP i el PP fan intercanvi d’opinions sobre la presència de l’exèrcit a la 18a Edició de l’Espai de l’Estudiant de Valls.

PUBLICITAT

Al primer Ple de l’any de l’Ajuntament, la CUP va transmetre la seva discordança sobre la presència de l’exèrcit al Saló de l’Estudiant. El portaveu del partit, Jordi Robert, va mencionar l’acord, que es va signar l’any passat, per decidir de quina manera assolien l’espai de l’exèrcit a la fira.

A poques setmanes de l’Espai de l’Estudiant,  el portaveu del Partit Popular de Valls, Francesc Caballero, dóna suport a la participació de l’exèrcit a la fira. També ha afegit que aquest ensenyament aporta formació i una sortida professional.

A més, ha assenyalat que qui rebutja a l’exèrcit al Saló de l’Estudiant, resten les possibilitats  als estudiants d’adquirir aquesta formació.

PUBLICITAT