Arriba la 5a edició de Fora Estoc, on les botigues tornen a sortir al carrer després de la campanya de rebaixes, per fer una liquidació de gènere.

PUBLICITAT

El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, i la presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra; han presentat la nova campanya comercial en la qual participen 41 comerços. En horari comercial trauran les taules i penja-robes al carrer per omplir-los d’articles en oferta i descomptes per buidar els magatzems i donar pas a la nova temporada primavera-estiu.

La presidenta ha afirmat que es manté el disseny del cartell promocional i que com a novetat recuperen la instal·lació de les pancartes per informar i atraure el públic de la ciutat i dels afores.Ha assenyalat que el nucli de la campanya es trobarà en l’eix comercial de la ciutat que són un total de 15 carrers. I ha destacat que aquest any s’han sumat més comerços a la fira.

El regidor Òscar Peris ha volgut destacar la pautada calendarització, que hi ha al Comerç de Valls, de tots els esdeveniments que hi ha durant tot l’any; això, afirma Peris, és una dinàmica que fa que els comerciants estiguin millor informats de les activitats i, per tant, hi hagi una participació més elevada.

La 5a fira de Fora Estoc se celebrarà aquest divendres 2 i dissabte 3 de març coincidint amb l’última setmana de rebaixes.

PUBLICITAT