Arriba la 5a edició de Fora Estoc, on les botigues tornen a sortir al carrer després de la campanya de rebaixes, per fer una liquidació de gènere.
El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, i la presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra, han presentat la nova campanya comercial en la qual participen 41 comerços. En horari comercial trauran les taules i penja-robes al carrer per omplir-los d’articles en oferta i descomptes per buidar els magatzems i donar pas a la nova temporada primavera-estiu.
La presidenta ha afirmat que es manté el disseny del cartell promocional i que com a novetat recuperen la instal·lació de les pancartes per informar i atraure el públic de la ciutat i dels afores.Ha assenyalat que el nucli de la campanya es trobarà en l’eix comercial de la ciutat que són un total de 15 carrers. I ha destacat que aquest any s’han sumat més comerços a la fira.
El regidor Òscar Peris ha volgut destacar la pautada calendarització, que hi ha al Comerç de Valls, de tots els esdeveniments que hi ha durant tot l’any; això, afirma Peris, és una dinàmica que fa que els comerciants estiguin millor informats de les activitats i, per tant, hi hagi una participació més elevada.
La 5a fira de Fora Estoc se celebrarà aquest divendres 2 i dissabte 3 de març coincidint amb l’última setmana de rebaixes.

Èxit de la desena caminada popular

Enguany ha arribat la desena edició de la caminada popular, una de les activitats impulsades des del patronat Municipal d’Esports més multitudinària.
L’activitat, patrocinada per SOREA i que compta amb la col·laboració del Consell Esportiu de l’Alt Camp, la Federació d’Associacions de Veïns de Valls i de les entitats senderistes vallenques, es va celebrar el passat diumenge 25 de febrer.
Va ser un recorregut amb poc desnivell, pensat perquè sigui accessible per a tothom de manera que l’activitat tingués un caràcter familiar. L’itinerari de 8 quilòmetres, va començar en la pista poliesportiva del Barri de les Comarques i arribava fins al Pont de Goi.
Per tercer any consecutiu la caminada va ser solidària amb “Fan del Lluís” i es va recaptar recursos per a la investigació de la Laminopatia Congènita.
APUNT
Kike Sebastian és un comediant que juga amb el circ i la música, recorre places, carrers i teatres, de petits pobles i grans ciutats. Es va iniciar en la seva carrera artística amb un projecte anomenat “Escoles Populars de música”. Allà va descobrir el ser amor per la música i anys més tard, la passió i la professió “El Circ”.
Sebastian és malabarista, pallasso i col·labora amb l’ONG “Pallassos sense fronteres” viatjant a diferents camps de refugiats.
La seva companyia, Kicirke, va sorgir de molts anys de treball. A partir d’aquí, crea “Comediant”, un espectacle de circ, música i comèdia amb una estètica clàssica, elegant i una posada en escena contemporània.
Aquest dissabte dia 3 de març a les sis de la tarda, serà al Teatre Principal de Valls.
PUBLICITAT