VallsJove organitza una jornada d’activitats relacionades amb l’Street Workout. Conjuntament amb el Patronat Municipal d’Esports i l’entitat vallenca Steel Monkeys Barz i amb la col·laboració de l’AAV El Fornàs.

PUBLICITAT

Amb l’obertura del parc de barres s’amplia i es consolida les modalitats de pràctica esportiva urbana. Aquesta zona, on ja s’ubica l’skate parc i la pista de BMX, serveix com a punt de trobada dels joves de la ciutat.

El parc de barres de Valls consisteix en un conjunt d’elements de barres fixes que permeten a l’usuari treballar una sèrie d’exercicis de braços per a millorar la condició física. Les dimensions del parc de barres de Valls permetrà celebrar-hi diferents esdeveniments i també competicions, tant per a practicants inicials com per a persones que vulguin perfeccionar el seu estil.

L’Street Workout és un moviment socioesportiu que es basa a entrenar al carrer, usualment en parcs i en espais públics, utilitzant el mateix cos i l’entorn. És una pràctica que es considera un estil de vida, caracteritzat per valors com el respecte i l’educació.

El tècnic del Centre Cívic de Valls i Joventut, Llorenç Casanova, ha explicat que aquesta jornada té com a objectiu donar a conèixer aquest moviment a Valls.

La construcció del parc de barres ha comptat amb una inversió final de 13.500, com a resultat d’una demanda creixent a la ciutat de Valls. A més, la ciutat compta amb una entitat que agrupa a persones que realitzen aquesta modalitat esportiva que s’anomena Steel Monkeys Barz.

La jornada tindrà lloc el dissabte dia 3 de març a les 10.30 h del matí a l’skate parc de la zona del Fornàs.

PUBLICITAT