Valls s’adhereix a la segona edició de la setmana del Comerç, una iniciativa catalana que promou el consum local a través d’activitats, xerrades, i campanyes conjuntes. Serà a partir de la setmana vinent, del 19 al 25 de març, a través de l’entitat de Comerç de Valls. Òscar Peris, regidor de Comerç, explica quins són els objectius de la campanya.

PUBLICITAT

Quasi una cinquantena de comerços s’hi adhereixen, en una activitat més de promoció del comerç local, per tal de recordar als vallencs i vallenques tot allò que poden oferir les botigues de petit format. Carme Sendra, presidenta de Comerç de Valls parla de la implicació de l’entitat en la setmana del Comerç

Així, el municipi vallenc comptarà amb quatre activitats. Primerament, els 47 comerços adherits a la campanya sortejaran 30 invitacions per assistir a la ruta dels comerços centenris, el dia 7 d’abril. També es regalarà una bossa del mercat de Valls amb les compres superiors a 20 euros a aquests establiments. El dijous 22 de març esrealitzarà una xerrada titulada “Ens repensem” a càrrec de l’expert en Branding Enric Bastardas, que explica Peris:

Finalment, el dissabte 24 de març la colla Gegantera La Pessigolla farà una cercavil pels carrers de Valls amb els gegants manotes i música festiva, per tal de d’amenitzar les compres dels vallencs.

PUBLICITAT