Ser autònom no és fàcil. Hi ha desenes d’elements que s’han de tenir en compte per iniciar un projecte propi, a nivell estructural, econòmic, formatiu… De fet, quadrar els comptes és missió impossible per molts sense l’ajuda d’un professional, o la recerca de clients es converteix en un entrebanc per aquells que no ho han fet mai. L’espai Coworking La Magrana, que ofereix un espai de treball a iniciatives d’emprenedors, ofereix també recursos per superar qualsevol impediment que pugui trobar un autònom. En aquesta ocasió serà a través d’una formació “Tot el que has de saber com a autònom”, que se celebrarà a l’espai coworking, aquest dimarts a les set de la tarda. Els socis de la Magrana ho tenen gratuit, però està obert al públic general per deu euros. En acabat, es convidarà a una cervesa durant l’espai de Networking

PUBLICITAT
PUBLICITAT