Valls serà la seu oficial del campionat de Catalunya per edat i el torneig internacional de Catalunya de Tenis Taula. Es calcula que l’esdeveniment acollirà uns 400 esportistes, més de 600 comptant acompanyants, de 117 equips d’arreu del territori, que es reuniran a la ciutat del 24 al 29 de març. És el tercer any que Valls acull aquest esdeveniment, que ja s’ha convertit en una data assenyalada en el calendari esportiu vallenc.
Joan Arnau, president de la Federació Catalana de Tenis Taula explica la rellevància d’aquest esdeveniment.
El model del campionat Internacional de Catalunya és nou,malgrat ser l’11a edició del campionat, i més similar al de la resta d’espanya. Per primera vegada s’ha inclòs el campionat internacional, a les categories benjamí i Aleví. tindrà lloc entre el 30 d’abril i l’1 de maig i que compta amb una cinquantena d’inscrits
Joan Plana, representant territorial de l’Esport ha destacat la importància de combinar els esforços d’administracions, federacions, consells esportius, club i la iniciativa privada per garantir l’èxit de l’activitat esportiva. Per la seva banda, Eduard Gonzàlez, regidor d’Esports de l’Ajuntament ha destacat els beneficis del campionat per la ciutat.
Valls culminarà la seva implicació amb aquests esport durant els Jocs Mediterranis, ja que serà la seu oficial d’aquest esport.
PUBLICITAT