Neix l’acceleradora “Camp Tgn Up”, un projecte per impulsar deu empreses emergents del Camp de Tarragona durant un període de 8 mesos. Durant aquest període les empreses rebran acompanyament i formació d’altres iniciatives del territori d’èxit que, a través de la seva experiència, les ajudaran a superar els principals obsacles que es troba l’emprenedor quan inicia un projecte empresarial. Marta Domènech és una de les empreses mentores, que oferiran suport

PUBLICITAT

Aquest dimarts s’ha presentat el projecte, amb l’objectiu d’estimular els joves empresaris, que fa com a màxim cinc anys que han iniciat la seva empresa i que treballen per a consolidar-la. En aquest sentit hi ha una empresa vallenca, “Punt d’Accés”, que ofereix serveis de telecomunicació a llars i empreses, com internet rural, telefonia i fibra.
Joan Josep Malràs, diputat de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria. Explica els objectius del projecte.

El projecte ofereix 25 hores d’assessorament individualitzat i 120 de formació gràcies a la participació de 20 mentors

PUBLICITAT