La Junta de govern aprova la modificació del projecte museogràfic del Museu Casteller per un import d’1.493.500 euros, i el conveni de col·laboració amb Comerç de Valls- Unió de Botiguers, amb una despesa municipal de 2.500 euros.

PUBLICITAT

D’acord amb la proposta presentada per l’autor de la museografia del futur Museu Casteller, Ignasi Cristià, es modifica el projecte, que comptava amb un pressupost inicial d’1.196.000 euros. En la modificació s’han introduït al projecte principal el mobiliari de diferents àmbits com la botiga, centre de documentació i espai educatiu, equipaments tècnics, actualització de preus d’aparells tecnològics i s’ha revisat el benefici industrial del 10% al 19%. Un cop superat el període d’exposició pública, l’Ajuntament procedirà a reprendre el procés de licitació que va haver de declarar-se deserta a finals de l’any passat.

La Junta de govern també ha aprovat el conveni de col·laboració amb Comerç de Valls-Unió de Botiguers per les activitats relacionades amb el concurs floral “El Barri en Flor” quet té lloc al Barri Antic. El conveni preveu una despesa municipal de 2.500 euros al concurs.

PUBLICITAT