Entre el dimecres 11 i el dijous 12 d’abril, Valls ha acollit la visita d’aproximadament 450 francesos que s’han desplaçat a la localitat per realitzar una visita guiada de la mà dels responsables de l’Oficina Municipal de Turisme. L’entitat Calafell Evasion, emplaçada a la Pineda, s’ha encarregat de connectar l’interès del turisme francès amb la ciutat de Valls. L’empresa gestiona gran part del turisme francès de la tercera edat i ja fa 4 anys que treballa amb l’Oficina Municipal de Turisme, fent que la capital de l’Alt Camp, sigui una visita important en els seus itineraris.

PUBLICITAT

La visita guiada repassa els punts més importants de Valls d’entre els que destaquen la Capella del Roser, l’Església de Sant Joan i el refugi antiaeri. Durant l’any 2017, gairebé 4000 francesos es van desplaçar a Valls per dur a terme la visita guiada pel centre de la ciutat.

PUBLICITAT