Aquesta setmana tenim un programa ben carregat.

PUBLICITAT

Comencem parlant de l’esdeveniment esportiu de l’any, pel qual queden tan sols dos mesos. Són els Jocs Mediterranis. Eduard Gonzàlez, regidor d’Esports, ens explica els Jocs Mediterranis des de la perspectiva de les seus. Des de que es va anunciar l’aplaçament d’un any de la celebració dels Jocs, Gonzàlez assegura que han rebut poca informació, que les seus estan a l’espera de que Tarragona els faci arribar la informació que necessiten. Per exemple, a dos mesos de l’inici del campionat de Tenis Taula, encara no els han comunicat quants equips hi assistiran.

Escolta-ho

 

Parlem amb la llibretera Júlia Secall, de la llibreria Secall sobre Sant Jordi i del moment que estan vivint les llibreries. Malgrat que és impossible imaginar una ciutat completa sense una llibreria, el moment és difícil pel negoci de les lletres. La venda online pren els compradors esporàdics, i només es mantenen els lectors habituals.

Escolta-ho

 

Parlem amb David Sancho, Membre de la companyia Passabarret i productor de “Josafat”, l’espectacle més ambiciós fins al moment d’aquesta companyia de Circ. David ens explica com s’ha adaptat a l’espectacle de circ aquest clàssic de Prudenci Bertrana, amb dos actors/artistes i un músic.

Escolta-ho

 

Un grup d’alumnes de l’Institut Narcís Oller estan treballant per aprendre a portar una vida més sana, així que les entrevistem per conèixer que han après elles. Però això ens desperta la curiositat. Quins aliments són més saludables? Perquè és tan dolent l’oli de palma? Que podem fer, si tenim poc temps per cuina però no volem menjar preparats del supermercat?

La Sònia Garcia, assessora nuticional ens explica les claus per sentir-nos millor gràcies a una bona alimentació.

Escolta-ho

 

Acabem amb el nostre company de TAC12, Àlex Alonso, que aquest dimarts estrena el documental sobre el viatge de la Colla Vella a Agrigento.

PUBLICITAT