L’alcalde de Valls i actual diputat al Parlament de Catalunya, Albert Batet, ha estat nombrat nou portaveu de JxCat en substitució d’Elsa Artadi. Aquest nomenament ha estat provocat per l’últim moviment del President Quim Torra, qui ha volgut que Artadi esdevingui consellera.

PUBLICITAT

Albert Batet era fins ara, un dels portaveus adjunts del partit i ara passa a ser el portaveu, elevant-se com a principal responsable del grup, ja que el president, Jordi Sànchez, roman a presó provisional.

Aquestes eren les paraules de l’alcalde després que es fes oficial el seu nomenament com a portaveu. A la roda de premsa organitzada, Albert Batet va voler garantitzar que el seu càrrec pot comportar l’arribada d’elements molt positius per la ciutat de Valls.

Albert Batet ha assegurat que, tot i la seva nova tasca, seguirà al capdavant del projecte actual a la ciutat de Valls.

PUBLICITAT