El CB Valls ha fet oficials els nous canvis en el seu organigrama esportiu. Els relleus estaran destinats al CB Valls masculí, que la propera temporada jugarà a Primera Categoria Catalana i el CB Valls femení, que ho farà a Tercera.

PUBLICITAT

Pel que fa al nois, l’entrenador per a la pròxima temporada serà Marc Guasch. Per altra banda les noies les entrenarà Pere Alcaina. Ambdós entrenadors de la casa i amb una llarga experiència tant en equips base com en equips sèniors.

Guasch va ser segon entrenador del sènior femení del CB Valls el 1995 i el 1998 . La temporada 2001-2002 va ser segon entrenador del CB Valls masculí que va disputar la lliga LEB-2. Marc Guasch ha combinat la seva faceta d’entrenador amb la direcció, entre el 2009 i el 2017, de l’Escola de Bàsquet del CB Valls. Actualment i des del 2010 també és director del Campus de Bàsquet d’Alcover i, des del mateix any, director del Torneig de Bàsquet Mare Nostrum Cup Basket.

Pel que fa a Pere Alcaina, va començar a entrenar l’any 1990, precisament a equips del CB Valls. D’aquí va passar a l’AE Claret i després a l’AAEET. Alcaina va tornar al CB Valls fa cinc anys per fer-se càrrec de diversos equips base. També va adaptar-se al rol segon entrenador del primer equip femení del club, una etapa en la qual ha aconseguit recentment el Campionat Provincial Júnior Femení amb el CB Valls.

PUBLICITAT