Valls acull una altra nit de reconeixements amb èxit. La ciutat ha celebrat aquest dissabte, 9 de juny, l’edició número 35 de la ja reconeguda Nit de Premis. La cerimònia, organitzada conjuntament per la Fundació ciutat de Valls, l’Ajuntament i la Cambra de Comerç i Indústria, va comptar amb la participació de més de 250 persones entre premiats i entitats de la ciutat que s’encarreguen de lliurar alguns guardons.

PUBLICITAT

Els encarregats de lliurar el reconeixement de Vallenc de l’Any, van ser l’alcalde de Valls, Albert Batet i Damià Calvet, conseller de Territori i Sostenibilitat. Pel que fa al guardonat d’aquesta 35ª edició, Jordi Targa Roig va ser elegit per la seva trajectòria de col·laboració en la promoció d’activitats ciutadanes així com la seva llarga dedicació en la millora del seu barri. A més de la tasca al barri, Targa ha col·laborat amb moltes altres iniciatives de ciutat com, per exemple, el Barri en Flor, les catifes de Corpus, la Firagost o el pessebre monumental que es pot visitar cada any per les festes de Nadal a la Capella del Roser.

Jordi Paris, vicepresident de la Fundació Ciutat de Valls, valorava així l’evolució de la cerimònia i felicitava als organitzadors per la gran tasca.

Durant la Nit de Premis es van lliurar un total de 19 premis atorgats per dotze entitats. Entre els guardons destaca el premi a la Iniciativa Cívica que enguany ha recaigut al Grup de Nadal d’Artistes Vallencs, coincidint amb el seu 75è aniversari. La Nit de Premis ha arribat enguany a la seva 35a edició i, en aquesta ocasió, la gala l’han conduït els actors Eva Cabré i Nil Fabra, mentre que el grup vallenc Fenya Rai ha amenitzat la vetllada amb la seva música.

PUBLICITAT