Aquest mes de juny, Valls emplaçarà el debat sobre els reptes, les oportunitats i les amenaces que plantegen l’habitatge col·laboratiu i l’entorn urbà. El IV Curs d’estiu de la Càtedra UNESCO d’Habitatge de la URV se celebrarà el proper divendres 15 de juny, a partir de les 9 hores, al Convent del Carme. L’acte d’obertura comptarà amb la participació de Jordi Cartanyà, regidor d’Habitatge de l’Ajuntament de Valls, Héctor Simón, director de la Jornada i investigador de la Càtedra d’Habitatge URV, i Padraic Kenna, College Lecturer en la National University of Ireland.

PUBLICITAT

Des de l’organització s’ha informat que el Curs s’estructurarà en tres parts. La primera tractarà les qüestions més rellevants sobre l’habitatge col·laboratiu i l’entorn urbà, treballant sobre aspectes com la tecnologia blockchain, els condohotels, el cohousing, la regeneració urbana o el crowdfunding. La segona part donarà lloc a un debat en format taula rodona amb experts pràctics, públics i privats, sobre totes aquestes qüestions on participarà, entre d’altres, Sergi Nogués, arquitecte municipal de l’Ajuntament de Valls. Finalment, a la tercera part es farà una visita guiada pel Barri Antic de Valls per explicar les propostes d’habitatge a desenvolupar.

El Curs està dirigit a estudiants i professionals relacionats directament o indirectament amb el món de l’habitatge.

PUBLICITAT