La productora vallenca DansPXL expandeix els seus horitzons. Així ho ha comunicat la productora especialitzada en dansa i arts escèniques, els integrants de la qual ja  es troben a Anglaterra. La directora de DansPXL, Marta Arjona, i una de
les treballadores de la productora, Silvia Robert s’han desplaçat a la Universitat de Huddersfield, on participaran en el congrés internacional AVBODY: Symposium on the Audiovisual Body 2018 per presentar X-TREM i QUADRANT, dues de les seves produccions.

PUBLICITAT

Peces com X-TREM, han assolit 22 seleccions internacionals. Les més recents al Festival de Cine Experimental de Bogotá CineAutopsia o la selecció oficial al Festival Miden de Grècia, un dels festivals de videoart de més renom a nivell europeu. X-TREM és una producció que va ser rodada el setembre de 2016 a les instal·lacions de Kasabona a Valls, on la peça pretén dissenyar connexions a partir de l’abstracció del moviment on el cos, l’espai i la imatge dibuixen i defineixen per tal de despertar en l’espectador quelcom personal i únic.

 

PUBLICITAT