“Amb l’esperança entre les dents”. Així es titula el nou treball de Xavi Sarrià, antic vocalista d’Obrint Pas que ara encara la seva carrera en solitari. Aquesta vegada però, el músic valencià assistirà a la Festa Major de Sant Joan acompanyat del Cor de la Fera, una potent banda elèctrica amb la qual defensarà un repertori que inclourà també himnes del seu antic projecte.

PUBLICITAT

Xavi Sarrià i El Cor de la Fera van iniciar la gira de presentació del nou disc a València el novembre de 2017 i els concerts se succeiran durant tot l’estiu i part de la tardor, visitant capitals europees com Berlin i prenent part de festivals musicals de referència com el Hatortxu Rock, Festivern, el Festival Strenes o el Viña Rock.

El concert s’emmarcarà en la nit de les tres actuacions en les quals tocaran La Raíz, Doctor Prats i el mateix Xavi Sarrià. S’emplaçarà al públic vallenc que vulgui gaudir del concert a l’aparcament del Barri Antic i es preveu que les actuacions comencin a partir de les 23h.

PUBLICITAT