Noves notícies pels estudiants que triïn emprendre el camí dels ensenyaments postobligatoris. Per ells, Càritas de l’Alt Camp i la Fundació Ciutat de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament han convocat una nova edició d’ajudes. Aquest any, s’arriba a la sisena edició, gràcies al treball conjunt entre les entitats citades i l’Ajuntament de Valls, a través de les regidories de Benestar Social, Ensenyament i, Joventut i Acció Cívica. El director de Càritas Interparroquial de Valls, Joan París, valorava positivament el nou acord per dur a terme un any més la convocatòria d’ajuts.

PUBLICITAT

Aquestes ajudes tenen com a objectiu ajudar econòmicament als estudiants que realitzin estudis postobligatoris per al curs 2018/2019. D’aquesta manera es pretén que cap estudiant de la ciutat quedi exclòs de l’accés a la formació postobligatòria per raons econòmiques en el marc de la igualtat d’oportunitats i, de facilitar i millorar la formació de les persones joves com a pas previ al futur procés d’inserció educativa i laboral. Joan París assegurava que no ha resultat difícil reunir a les tres entitats, ja que els estudis són d’importància cabdal. 

S’estima que les ajudes poden arribar a beneficiar a més de quaranta alumnes que podran rebre entre 200 i 250 euros per ampliar la seva formació, unes xifres que es poden ampliar en concepte de transport en el cas d’estudiar fora del municipi. El calendari per a la presentació de sol·licituds de la primera convocatòria és entre el 16 i el 27 de juliol a l’oficina del servei de Joventut de dilluns a divendres de 10 a 14 hores, contactant via telefònica al 977 60 98 49 o bé a través del seu correu electrònic vallsjove@valls.cat. En segona convocatòria el termini de presentació de sol·licituds serà del 12 al 25 de setembre.

PUBLICITAT