Els cicles d’espectacles d’estiu a Valls enguany tindràn una arrencada ben especial. La directora vallenca Marta Arjona, amb la presentació del nou projecte de vídeo dansa donarà el tret de sortida. La mostra tindrà lloc aquest divendres 13 de juliol a les 20.30h al Teatre Principal.

PUBLICITAT

La proposta, batejada com “Et ballo Catalunya”, és un projecte que narra a través del moviment l’experiència de la ballarina mexicana Triana Botaya quan arriba a Catalunya perseguint el seu somni, la dansa. Les pors, la solitud, el somni d’infantesa, els primers recolzaments i finalment el triomf, són algunes de les emocions que Botaya experimenta alhora que realitza un recorregut per alguns dels símbols més destacats de la nostra terra, com ara la vinya, els castells, el Mar Mediterrani o el nostre patrimoni.

Produït per DansPXL i amb la direcció de la vallenca Marta Arjona Blasco, l’any passat Triana Botaya va fer una residència creativa al Teatre Principal de Valls per gravar una escena d’aquesta peça de vídeo dansa que s’estrenarà en el coliseu centenari, amb accés gratuït.

La proposta s’insereix dins les línies programàtiques dels Teatres de Valls, Residències Creatives i Territori Creatiu Vallenc, que posen en valor tant l’ús dels espais escènics municipals per part de les petites indústries culturals i artístiques com els resultats en format d’espectacle assolits per creadors de la ciutat de Valls.

 

PUBLICITAT