El projecte de rehabilitació de l’orgue de Valls avança amb bon to. Així ho ha confirmat la comissió ciutadana de l’orgue de Valls, la qual ha actualitzat les xifres avui dimecres, 11 de juliol. La campanya de mecenatge i apadrinament de tubs ja ha fet realitat 3/5 parts del total previst, és a dir, ha superat més de la meitat dels objectius fixats inicialment fins a l’any 2021.

PUBLICITAT

Unes dades que han fet que el projecte prengui més força i es consolidi gràcies al compromís ciutadà i de les entitats. Així, ja s’ha superat el llindar dels 150.000€ en aportacions populars i uns 145 tubs ja han estat apadrinats en els darrers sis mesos. El projecte de recuperació de l’orgue de Valls està impulsat per una comissió ciutadana integrada per agents musicals, corals, escoles de música, entitats patrimonials, la parròquia de Sant Joan i l’Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Tarragona.

Les aportacions s’han fixat a partir de 25 euros a l’any, amb un compromís de quatre anys. Amb aquesta quantitat es pot apadrinar un tub petit interior i, a canvi, es lliurarà al mecenes un diploma d’apadrinament i el seu nom figurarà en el llistat de tots els padrins del nou instrument que s’inclourà dins l’orgue. Per als tubs mitjans i grans de l’interior de l’orgue s’ha establert una aportació de 300 i 500 euros, respectivament. Des de l’organització es treballa per fer realitat aquest projecte de cara a les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021.

PUBLICITAT