Bones notícies per tots els propietaris de vehicles elèctrics. El passat 21 de juny, l’Ajuntament de Valls feia oficial l’estació de recàrrega pública per a vehicles elèctrics al Vilar. Ara el consistori ha garantit que els vehicles lleugers i les motocicletes també podran fer ús d’aquest servei. Aquesta estació ha comportat una inversió de 12.000 euros de la regidoria de Mobilitat a través de l’empresa municipal Valls Infraestructures i Aparcaments (VIAS).

PUBLICITAT

Amb la incorporació d’aquests 2 nous punts de recàrrega es pretén fomentar la utilització de vehicles més sostenibles, eficients i lleugers, molt aptes per la mobilitat urbana, com ara ciclomotors i bicicletes elèctriques. El tipus d’estació de recàrrega elèctrica semi ràpida permet a l’usuari recarregar el seu vehicle amb unes 2 o 3 hores, depenent de la seva capacitat i característiques. L’estació s’ha ubicat al Vilar, una zona de la ciutat que concentra una important oferta lúdica, esportiva i de restauració. 

Les places d’aparcament reservades a l’estació de Valls són exclusives per als vehicles elèctrics que estan recarregant el seu vehicle. El temps màxim d’estacionament i recarrega és de 3 hores, ajustant-se així al temps màxim d’estacionament a la zona del Vilar. Cal tenir en compte a més que l‘estacionament d’un vehicle elèctric a les zones blaves de Valls ja és totalment gratuït des de fa uns dos anys arran de l’última modificació de l’ordenança municipal que regula l’estacionament en via pública.

 

PUBLICITAT