Finalitza el juliol, i amb ell les activitats programades per aquest mes tant calorós. Parlem de l’Estiu Actiu, organitzat des de la regidoria de Joventut i Acció Cívica de l’Ajuntament de Valls, el servei de Joventut VallsJove i el Patronat Municipal d’Esports, el qual tanca la seva cinquena edició amb el concert de Reggae per a xics del grup The Penguins. La programació va començar el 2 de juliol i s’allargarà fins el dia 23. Aquesta edició ha comptat amb la col·laboració d’entitats, empreses i serveis municipals com el Club Escacs Valls, l’Institut d’Estudis Vallencs, el Magatzem del Vermut, l’Oficina Municipal d’Informació Turística d’entre d’altres.

PUBLICITAT

The Penguins serà el plat fort de l’edició d’enguany, una proposta adreçada al públic infantil i familiar, que acumula gairebé 200 concerts, més de 10.000 discos venuts i el premi ARC 2015 al millor espectacle per a públic familiar. El grup presentarà el seu tercer disc amb la mateixa fórmula de cançons populars i tradicionals del repertori català passades pel sedàs del ritmes jamaicans.

Pero el tram final de l’Estiu Actiu no només compta amb l’actuació de The Penguins sinó que des de l’organització s’han anunciat més activitats. Dissabte 21, s’ha organitzat una sortida a l’Aquopolis. A més, dilluns 23 a les 20:30h, la ruta «Postes de sol al campanar de Sant Joan», organitzada per l’Oficina de Turisme, serà l’última de les activitats d’aquesta edició de l’Estiu Actiu.

PUBLICITAT