Carme Forcadell ja està interna a la presó de Mas Enric, al Catllar. L’expresidenta del Parlament ha arribat avui a dos quarts d’onze del matí en un cotxe platejat, custodiat per un cotxe dels Mossos d’Esquadra. L’ANC de Tarragona ha organitzat una cadena humana a la carretera d’entrada a la presó, per tal de que Forcadell se sentís recolzada en la seva arribada al centre penitenciari Tarragoní. D’altra banda, avui a les 19h s’ha organitzat una concentració al pàrquing de Mas Enric, tal com explica el coordinador de l’ANC Tarragona, Gilbert Frigoa.

PUBLICITAT

L’expresidenta va demanar el canvi a Mas Enric per tal de poder estar més aprop de la seva família, ja que ella és procedent de Xerta, al Baix Ebre. Forcadell està empresonada en motiu del procés independentista, que va arribar al seu punt àlgid el passat 1 d’octubre.

 

PUBLICITAT